Castellano|Números xocolata|Esdeveniments|Fires|Especialitats|Empresa|Contacte   
 

 

Els orígens de Genescà Xocolaters es remunten a l'any 1928, quan Joaquim Genescà va fundar, en el centre de Sabadell a Barcelona, la Pastisseria Genescá. Des de 1992 ens especialitzem en bombonería i en altres productes derivats de la xocolata. Treballem i elaborem els nostres productes amb la millor selecció de cacaos provinents de tot el món, i utilitzem les tècniques més naturals i tradicionals transmeses pels mestres bomboners.

Genescà està especialitzat en la personalització de caixes de bombons per a regals d'empresa així com en la personalització de caixes de bombons per a convencions i congressos d'empreses. Treballem directament amb l'empresa que regalarà els bombons personalitzats com obsequi als seus treballadors i clients com amb empreses organitzadores d'esdeveniments com fires i congressos.

Els bombons personalitzats d'empresa de Genescà són selecció de caixes de bombons d'alta gamma que Genescà produeix i personalitza amb el logotip de la seva empresa. Les caixes contenen diferents quantitats de bombons (2, 4, 6, 8, 16, 24, 32 i 48 unitats) i preus per a adaptar-se a les necessitats de cada empresa. El logotip de la seva empresa es personalitza en la mateixa caixa a un color. L'obsequi de bombons personalitzats d'empresa és un obsequi original i d'utilitat que genera un grat record de la seva empresa i reforça la seva imatge de marca.

Genescà està especialitzat també a oferir una variant dels seus bombons personalitzats d'empresa tant per a esdeveniments assenyalats com per a estratègies de màrqueting o de relacions públiques per a empreses i organitzadors d'esdeveniments com congressos i fires on es converteixen en gadgets originals i de prestigi.

Finalment, la nostra experiència en obsequis de xocolata per a esdeveniments com noces, batejos i comunions i les nostres especialitats han llaurat la fama de Genescà com a empresa capdavantera en el sector de la xocolateria de qualitat.

Li oferim tracte directe, servei i agilitat en el lliurament.


 
Tel. 93 725 81 40 · GENESCÀ Xocolaters 1928 · Rambla de Sabadell 152. Sabadell 08201 (Barcelona) · · Avís legal · Disseny web